donderdag 6 juni 2019

winterwandeling

Op 1 juni is hier de winter begonnen! (jaja, zo zijn ze hier) Het was een stralende zaterdag met zowat 16 graden dus ideaal wandelweer.
We zijn terug naar Para Wirra gegaan en hebben deze wandeling nog een keer gedaan. Vorige keer in de zomer was het er snikheet en droog en toen hebben we een lusje niet gedaan omdat iedereen in het zweet stond en er te veel vliegen rond onze kop zoefden.
Nu waren er geen vliegen, het weer was een stuk frisser, er was veel meer groen en nu hebben we dus de volledige wandeling gedaan.

De jongens stonden weer veel oude mijnschachten te bewonderen (er zat\zit hier goud in de grond). Natuurlijk hingen er overal waarschuwingsborden en Joachim zei vastberaden: "Ik kan dat lezen! Er staat: do not fall in the deep get."
Schattig! :-)





We hebben ook heel wat kangoeroes gezien! En dan is echt wel duidelijk dat integratie nog ver te zoeken is, want wij blijven dolenthousiast bij elke springer. :-)
(helaas niet zoveel foto's, ik was altijd te laat)
We hebben ook een koala gehoord, maar niet kunnen vinden.


Helemaal achteraan de wandeling, bij de extra lus, zagen we plots de Devil's nose! Bij een andere wandeling stonden we er bovenop, dus het was nu wel bijzonder dit nog eens terug te zien, maar dan van beneden uit.

 
 
 



 

 



De wandelweg was geschikt voor emoes, kangoeroes en kinderen. :-)


 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie ginds nog aan "get" denken.

    do not fall in the deep get

    BeantwoordenVerwijderen