vrijdag 21 april 2023

wandelen in Waite

 Vorige zondag zijn we nog eens een keer gaan wandelen, deze keer in Waite park. We waren er nog nooit geweest - na ruim vijf jaar blijven wij hier nationale parken vinden om in te wandelen.
Er lagen meerdere caches in het park en we hadden internetconnectie, dus we konden de dingen nog vinden ook. :-) Er lag ook een multicache waarvoor we cijfers nodig hadden van verschillende informatieborden die we onderweg tegenkwamen. De wandelweg ging nogal op en neer en - natuurlijk - na een flink stuk afdalen bleek dat we een bord gemist hadden en konden we weer een heel eind omhoog... Wat we al niet doen om die caches te vinden!
Uiteindelijk hadden we de juiste coördinaten, maar duurde het nog een hele tijd om de cache zelf te vinden! Wat een spanning en drama.
Het was wel een mooi park en een mooie wandelweg!

Afgelopen week hadden de kinderen schoolvakantie, maar ze beschouwden het niet echt als vakantie. Omdat Wouter en ik bleven werken, moesten ze naar de buitenschoolse opvang. Torture, vond Jonathan. Dan doen ze vanalles met die mannen - naar de film, gaan bowlen, activiteiten ter plaatse - maar dan nog staan ze 's avonds smachtend aan de poort te wachten. 
Ze hebben afgezien.
Nu komende week heb ik wel vrij dus kan de 'echte' vakantie beginnen met uitstapjes hier en daar! :)


Al die gevaarlijke beestjes hier in Oz...!










1 opmerking: