woensdag 20 juli 2022

nachtje Gawler

 Afgelopen weekend hebben we een nachtje in een B&B in Gawler doorgebracht.
Het oorspronkelijke plan was om zaterdag onze fietsen via de trein in Gawler te krijgen en daar een nachtje te blijven. Op zondag zouden we dan terug naar huis fietsen via een soort fietssnelweg vol geocaches. Het was een mooi plan, maar de werkelijkheid draaide anders uit.
De hele week was het koud, maar droog, maar in het weekend werd regen verwacht. Veel regen. Van zaterdagmiddag tot zondagavond. Bummer. Daarbij kwam dan nog eens dat Benjamin ziek werd (griep, volgens mij) dus dat fietsen werd helemaal niet meer te doen.

We gingen maar gewoon met de auto.
De B&B was heel groot en chic. Er waren verschillende 'suites' rond een schattig binnenpleintje en daar hadden ze zelfs een jacuzzi, maar daar was het nu toch echt te koud voor.
We hadden een pooltafel in het woongedeelte en dat was wel tof! (wel veel stress met een naburige kast die glazen deurtjes had!!)

Zaterdagavond hebben we in een naburig parkje nog wat geocaches gevonden tussen de buien door. 
Zondagochtend hadden we een zalig ontbijt (behalve brood en beleg waren er ontbijtgranen in alle soorten en kleuren, spek, eieren, tomaten, champignons, zelfs bonen in blik!). Daarna reden we met de auto verder door naar Lyndoch en daar zijn we nog caches gaan zoeken.
Het was weer tussen de buien door en soms wandelen door heel drassig gras, dus we gingen nooit ver van onze auto. 's Middags aten we nog iets lekkers bij een plaatselijke bakker, maar in de namiddag gingen we weer op tijd naar huis.

Het was kort, maar toch wel leuk er even tussenuit te zijn.
Natuurlijk is het intussen weer gedaan met regenen en komende zondag is het droog en 19graden.
Je kunt niet alles hebben en we zullen ons trein-fiets-plan een andere keer uitvoeren!




(Zoek mij ;-) )







1 opmerking: