dinsdag 20 juli 2021

op slot

Vijftigduizend mensen elke dag positief  in de UK, dat betekent dat alles kan en mag. 

Vijf mensen positief getest in South Australia, dat betekent dat de hele staat onmiddellijk in een strenge lockdown gaat voor minstens een week. De rekken in de supermarkten worden weer geplunderd en plots vragen mensen hoe ze een vaccinatie geregeld kunnen krijgen. *rol met ogen*

Is dit dezelfde wereld?? Hetzelfde virus???

Nu ja, de timing is eigenlijk perfect want de vakantie is voorbij en het komend weekend was eigenlijk te vol geboekt met een loopevenement, alle hobby's, een verjaardagsfeestje waar Benjamin heen wilde, etc, etc - en nu gaat dit een heel rustig weekend worden want niks mag nog. Ideaal dus.

Tot ieders stomme verbazing is Wouter ook een 'essential worker' (dat was een paar maanden geleden niet zo) dus dat betekent dat onze kinderen toch naar school gaan waar ze een soort opvangprogramma voorzien.

Tussen al het gezeik over COVID-cijfers is er af en toe echter ook leuk nieuws. Zoals dit nieuwsbericht over een man die niet van plan was in hotelquarantaine te blijven en ontsnapt is door zijn lakens aan elkaar te knopen!!
Hilarisch - al vind ik het zelf. :-)





Ik hoop dat ze later een film maken "COVID Down Under". Het leven zoals het elders niet is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten