zaterdag 17 juli 2021

Tailem Bend

 Groetjes uit Tailem Bend!
Mocht nu iemand denken "Tailem Bend - daar heb ik nog nooit van gehoord...!" - dan is dat een volstrekt normale reactie want het is een heel klein dorpje en zeker geen toeristische hoogvlieger.
We zijn hier gewoon op weekend om maar een keertje van huis te zijn en het 'echte' vakantiegevoel te ervaren. Onze kinderen vinden het huisje hier 'very luxury' en we hebben inderdaad ruim voldoende slaapkamers en een prachtig terras met een heel mooi uitzicht over de Murray River. Enige nadeel is dat het nogal frisjes is hier. De zitkamer en eetkamer zijn gemakkelijk te verwarmen, maar de rest van het huis is erg kil. Er staan wel overal van die elektrische verwarmingstoestellen op wieltjes, maar die kunnen niks betekenen in de open ruimtes zonder deuren en met hoge plafonds. Ach, als we warm kunnen eten en in de zetel hangen, is dat het voornaamste.

Het weer is hier ontzettend wisselvallig met een hagelbui het ene moment en een stralende zon het volgende moment. Leuk gevolg: we hebben al heel wat regenbogen gezien! 

Vandaag hebben we wat wandelingen doorheen Tailem Bend gedaan. Ook al is het toerisme beperkt, geo caches zijn er overal! Toch een handige hobby die je overal mee naartoe kunt nemen.
Af en toe kregen we een buitje over ons heen, maar over het algemeen ging het wel met het weer vandaag.

Morgen gaan we proberen nog meer caches te scoren (we zitten nu aan 95 en zouden graag de magische honderd halen), nog langs een speeltuin en dan weer op tijd naar huis, want maandag is het terug school!
(tien weken en dan is daar de volgende vakantie - aftellen maar!! lol)










Geen opmerkingen:

Een reactie posten