vrijdag 30 juli 2021

Go Ozzies! - Allez les Belges!

 De Olympische Spelen zijn in volle gang en we kijken best veel. We hebben ook maar een half uur tijdsverschil met Tokyo dus dat is comfortabel. 
Het is best tof om voor twee landen te supporteren, dat schept nogal wat mogelijkheden. We hebben de Belgische dames zien turnen... en we zien heel, heel, heel, heel veel Aussies zwemmen.

Ik had me dit voordien nooit gerealiseerd, maar de Aussies zijn dus zwemmers en ze verwachten daar veel medailles te scoren. Dat betekent dus dat AL die zwemwedstrijden hier voorrang krijgen bij de programmatie en het is eindeloos.
Honderd meter in die stijl, honderd meter in een andere stijl, honderd meter gemengde stijl, honderd meter vooruit, honderd meter achteruit, zelfde voor tweehonderd meter, dan nog eens voor vierhonderd meter. Individueel en teams. Mannen en vrouwen. En dan nog alle voorrondes!!
En voortdurend komen dezelfde Aussies in beeld...
Tussendoor interviews met de Aussie atleten, voorbeschouwingen en nabeschouwingen, interviews met de familieleden, analyses van de wedstrijden waarin de vertraagde beelden stap voor stap ontleed worden. Aaaargh! Van 's morgens tot 's avonds het zwembad op tv. Het zijn meer Aquatics dan Olympics!

Via de app kijken we dus af en toe ook maar eens andere wedstrijden.

Zoals synchroon duiken.

2 opmerkingen:

  1. hopelijk heb je dan gezien dat de belgen een GOUDEN medaille gehaald hebben, daar mogen we toch best trots op zijn niet waar ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ja, we hebben Nina bezig gezien! (ze was ook de favoriete van de Aussie commentatoren). We hebben de Belgische hockeymannen gezien (geen favoriet van de commentatoren) en Thiam ook!

    BeantwoordenVerwijderen