woensdag 7 oktober 2020

groetjes uit Stenhouse Bay

De hele nacht lagen we te luisteren naar de plenzende regen en in de ochtend konden we een mooie plas binnenin de motorhome aanschouwen. De lijst mankementen aan dit ding wordt langer en langer.
Gelukkig hebben we hier lakens die we eigenlijk niet gebruiken en dat was dan onze nieuwe vloerbedekking.

We wisten dat het veel ging regenen vandaag en omdat we ook een eind moesten rijden, besloten we alles maar gewoon op het gemakje te doen. Aan vakantietempo. We maakten er zelfs een culinaire rit van, want we stopten een keer voor warme chocomelk met koekjes en later nog een keer voor hot dogs. De chocomelk was gemaakt van ECHTE Belgische chocolade, zei de mevrouw van het cafe. Toen Benjamin enthousiast zei dat wij van Belgie waren, wist ze niet goed of ze dat moest geloven, hihi.
Onderweg hadden we zelfs even internet en hebben we nog een geo cache kunnen scoren! We toonden heeeeeel erg veel interesse in een oude wals (niet meer dan een dikke boom die voortgetrokken kon worden) en ik vroeg me af wat de man van de gemeente van ons dacht die even verderop in zijn auto zat. Misschien wist hij wat er gebeurde, misschien niet. Net toen wij vertrokken stopte er een jeep vlakbij het ding. Misschien toevallig, misschien ook niet.
Spannende hobby hoor!

 

In de vroeg namiddag arriveerden we dan in Innes National Park waar we op een heel erg mooie camping staan, middenin de duinen. We werden ook begroet door een stel emoes, dus het enthousiasme was meteen groot.
Helaas bleef het regenen en regenen en regenen. En niet eens warme regen, want het is hier ijskoud.

We hebben de namiddag dan in de motorhome doorgebracht, met lezen, tekenen, gezelschapspelletjes en kaartspelletjes. Handig dat de kinderen al wat ouder zijn!! Niettemin is het niet altijd erg praktisch en we zitten dan een beetje op mekaars neus, maar geen zorgen, er zijn geen moorden gepleegd. Na het avondeten zijn we dan toch even een frisse neus gaan halen omdat de emoties wat hoog opliepen, maar toen was het gelukkig eindelijk droog.
We zijn hier nog even naar het strand gegaan en hebben dolfijnen gezien!! Toch een troostprijs.

Morgen wordt het normaal een veel betere dag dus het plan is om op tijd op te staan zodat we toch een beetje in het park kunnen wandelen.
En deze keer ben ik wel snugger geweest en heb ik een paar geo caches gedownload zodat we deze hopelijk ook zonder internet kunnen vinden (zoals verwacht is hier weer nul verbinding).




1 opmerking: