donderdag 16 juli 2020

op wandel in Renmark

Vandaag trokken we weer eropuit en reden we naar Renmark, een klein stadje vlakbij de grens met Victoria.

Onderweg stopten we nog in  Wilabalangaloo park. Dat is een klein, maar heel mooi natuurpark waar je twee korte wandelingen kunt doen. Het is niet de moeite om er honderd kilometer voor te rijden, maar als je in de buurt bent, zou ik er zeker eens stoppen.
Tot onze verrassing waren er wel vier geo caches daar in het park en we hebben ze alle vier nog gevonden ook.

Daarna reden we door naar Renmark. Eerste stop was bij een bakker en daar hebben we dan een lekkere lunch gegeten en nog meer lekkers meegenomen voor onze wandeling.

We moesten even zoeken naar de juiste parking voor de auto, maar uiteindelijk hadden we de startplaats te pakken van de wandeling in Paringa Paddock en Goat Island (vraag me niet waarom dat zo heet, we hebben geen geiten gezien).
Het was een flinke wandeling van acht kilometer, maar ons kinderen hebben dat heel goed gedaan. De jongste heeft nog het minste gemord! Het zal wel geholpen hebben dat er onderweg heel veel geo caches te vinden waren.
Het was er heel mooi langs de Murray River en we hebben ontzettend veel pelikanen gezien.

De kinderen waren aan het zeggen dat ze 's avonds terug op het springkussen wilden gaan en eerlijk gezegd geloofde ik daar niks van. Met al die kilometers in de benen gingen ze vast gewoon voor de tv hangen. Maar nee hoor, eenmaal bij ons huisje gingen ze niet eens mee binnen, maar renden ze meteen naar het springkussen! Energie over.

Morgen alweer onze laatste dag hier!
Joachim was al in tranen vanavond omdat hij voortaan hier wil wonen… maar de realiteit van school en werken gaat ons hier maandag inhalen…




Geen opmerkingen:

Een reactie posten