vrijdag 17 juli 2020

weer op wandel in Berri

Vandaag was het dan inpakken en wegwezen. We zijn 's morgens nog een keer in Berri gaan wandelen en we hebben er nog een hele hoop geo caches gevonden.
Uiteindelijk hadden we er al twintig op de teller (in totaal) en dat gaf ons dan goede moed om toch terug te gaan zoeken naar eentje van twee dagen geleden die we NIET gevonden hadden. Nu waren we tenslotte al meer ervaren!
We reden een klein stukje met de auto, terug naar de verlaten boom en - ja hoor - binnen de minuut hadden we de cache gevonden waar we voordien zo lang naar gezocht hadden!! Toen waren we trots hoor. :-)

Voor het middageten wilden we er nog eentje doen die op een makkelijke plaats zou liggen en die al talloze keren snel was gevonden…. konden wij hem dus niet vinden!!
Tot zover onze ervaring… wat een bummer...

Gelukkig vonden we wel een heel gezellig restaurantje langs het water en met zicht op de Murray River aten we dan een heerlijke lunch.

Vervolgens nog een snelle stop langs de oude watertoren die nu als lookout diende. We waren daar al geweest, maar toen hadden hadden we niet gecheckt of er caches waren en bleek dus nadien dat er inderdaad eentje moest zijn!
Een paar keer de trappen op en af lopen en toertjes rond de toren en uiteindelijk vonden we deze dan toch. Gelukkig een positieve afsluiter!

Uiteindelijk was het dan tijd om naar huis te rijden. We hadden onderweg nog een wandeling willen doen, maar het was al laat geworden en het domein stond op het punt afgesloten te worden, dus dat plan ging niet door. Geen erg want zo waren we mooi op tijd thuis.
Wat we nog wel onderweg gedaan hebben is verse appelsienen kopen. :-) En ze gingen helemaal legaal mee naar huis!



1 opmerking:

  1. Zolang jullie blijven geocachen: in België liggen er dus ook he ;)

    BeantwoordenVerwijderen