zondag 27 oktober 2019

integratie!

Twee maanden na de feiten vond ik het wel tijd al Wouter zijn verjaardagskaartjes op te ruimen. Ze stonden hier op de kast, maar ik had mijn kast graag terug om foto's op te zetten.
Ik heb dus al die kaartjes aan de muur gehangen.


Met veel dank aan iedereen die er een (of meer!) gestuurd heeft!

En vandaag hebben we nog een grote stap gezet richting integratie! :-D

Een barbecue houden is hier ont-zet-tend populair. Zowat elk Aussie gezin heeft hier een barbecue in de tuin. Zelfs al hebben ze maar twee vierkante meter betegelde oppervlakte, dan nog staat daar dus een barbecue te pronken. Regen, wind of hittegolf - dat maakt allemaal geen verschil. Zodra de temperatuur boven de twintig graden gaat, wordt de barbecue gebruikt (onder de twintig graden is het freezing cold en blijft iedereen binnen).
Zowat alle parken (behalve diegene waar bosbrandgevaar is) hebben openbare barbecues staan. Je kunt ze gewoon gratis gebruiken en ze zijn elektrisch, dus je hoeft alleen maar op een knop te drukken.
Regelmatig worden die openbare barbecues gebruikt. Je kunt er een complete barbecue doen of - wat enorm populair is - een sausage sizzle. Dan knal je gewoon worstjes op de hot plate die je dan met brood en ketchup opeet.

Nu hebben we dus EINDELIJK zelf eens een sausage sizzle gedaan met ons vijfjes. Tweehonderd meter van onze deur is een speeltuintje met voetbalveld en natuurlijk ook twee barbecues.
We hebben bakolie in een spray gekocht, een pak worstjes, een pak broodjes en ketchup hadden we nog staan.
We hebben hier al een warme week achter de rug (donderdag 38 graden gehad), maar dit weekend was het terug wat frisser en dus perfect om de barbecue te testen.

En guess what, het is gelukt en het was lekker. :-D
Volgende keer nog footie of cricket spelen op het voetbalveld en we geraken helemaal ge-integreerd!!(*)

 



 
 
(*) Dan zullen we wel eerst de spelregels nog moeten leren begrijpen... :-D

1 opmerking: