vrijdag 18 januari 2019

watervallen, desert road en een sterretje

Aha, we zijn weer terug online! Altijd toch raar om internetloos te zijn - hoe deden we dat vroeger??

Ook al waren we dan zo enthousiast over ons rustige plekje (Jonathan wilde er zelfs voor altijd blijven) toch pakten we ons boelje terug in en reden we weer verder.
We brachten een bezoek aan de Huka Falls! We reden eerst een stuk langs Lake Taupo dat heel erg toeristisch was met souvenirswinkeltjes, een kleine kermis, terrasjes aan het water enzovoort. Even verder waren dan de watervallen en daar deden we een korte wandeling. De waterval was geen klassieker, het leek meer op een lang stuk wildwaterbaan. De kinderen hadden in ieder geval lol met vanop de brug blaadjes, stokken en stenen naar beneden te gooien.

Daarna was het een heel stukje doorrijden over heel raar terrein. Eerst was het een mooie route langs een ander meer, daarna groene heuvels vol schapen en weer daarna over wat ze hier de 'desert road' noemen en dat een vrij desolaat vulkanisch landschap bleek te zijn waar ze militaire oefeningen houden (Mordor natuurlijk!)
Ergens onderweg waren er weeral wegenwerken en lag er dus nog wat gravel op het wegdek. Er passeert een tegenligger en PETS daar hebben we een sterretje in onze voorruit... We zijn dus toch weer blij met onze volledige verzekering!!

Nu staan we hier op een kleine camping naast een riviertje en het is hier opnieuw heel mooi.
Ik vervloek de maan een beetje omdat hij zo fel schijnt, maar verder geen klagen over de sterren hier!



1 opmerking:

  1. Grappig. Zie mijn 1e bericht niet meer staan. Maar niet mopperen op de maan hé Nele. ��
    Het is te mooi om daarop te mopperen.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen