vrijdag 12 april 2024

Kev

 Vandaag was het de laatste schooldag van 'term 1', morgen begint de herfstvakantie.

Het was voor ons mannen ineens de laatste dag op hun school, want volgende week verhuizen we en daarna starten ze op hun nieuwe school!
Jonathan en Benjamin maker er weinig uit, zeker Benjamin want die gaat nog maar een paar weken naar zijn middelbare school. Hij had snapchat gegevens uitgewisseld met zijn vriend en dat was het dan. Joachim daarentegen moet zijn school van ruim 4 jaar achterlaten, dus die vindt het heel spijtig.

Twee weken geleden had hij in het weekend 'de klasknuffel' mee naar huis mogen nemen. Kev(in) de koala.
Hij heeft daar toen het hele weekend mee rond gelopen en had aan de juf het volgende weekend weer gevraagd of hij Kev mee naar huis mocht nemen. En het mocht nog ook.
Het was Kev van hier en Kev van ginder. Hij vroeg of ik Kev wilde gaan zoeken in de winkel want hij wilde zelf ook zo'n knuffel. 'Vraag maar aan de juf van welke winkel hij komt,' zei ik.
Joachim ging het allemaal regelen. Hij begon met mij te onderhandelen over de prijs en ging zelf uitvissen welke winkel we moesten zijn. Volgens de juf was Kev uitverkocht, maar een van zijn vrienden had ook zo'n knuffel dus was hij het daar aan gaan vragen, zodat ik al een sms kreeg van die mama om me te informeren over Kev. *lol*

Gelukkig had de juf tijdens het oudercontact ons al fluisterend verteld over Kev. We mochten hem niet zelf kopen, want ze had een identieke knuffel voor Joachim gekocht als afscheidscadeau. :-)

Zo kreeg Joachim dan deze week zijn Kev. Helemaal nieuw, extra zacht, speciaal voor hem. De juf had ook een sjaal voor Kev gegeven en die was getekend door al zijn juffen en zijn vrienden.
Wat een heerlijk afscheidscadeau!!






2 opmerkingen: