dinsdag 19 december 2023

verlof

 We hebben het hier nog druk gehad zo het einde van het schooljaar!

Elk weekend heb ik nog opgetreden met de Redbacks. Norwood parade (te veel doedelzakken), Mount Barker parade (regen), Playford parade (heel klein), Lobethal parade (regen en mist en koud), Two Wells parade (nog een keer goed weer!) en Civic Park Chrismas Carols (keiveel volk!! was echt heel zenuwachtig). We hebben veel plezier gehad! :-)

Benjamin en Joachim hadden hun eindejaarsshow met de theatergroep. Ze waren pokkezenuwachtig, ons mannen. Zo had ik ze nog nooit gezien!
Het was een heel leuke show, in een cruise thema. Dat doen die Aussies graag en veel, cruisen. Dat heb je natuurlijk als je op een eiland woont.

Het kerstetentje van ons werk viel natuurlijk op knal dezelfde zaterdagavond, moet weeral lukken. We zijn naar dat van Wouters werk geweest want dat leek ons gezelliger. :)

Ons mannen hadden alle drie een heel goed rapport! Dat van Jonathan komt dan elektronisch door en daar moesten we dan nog het langste op wachten. Die letters van A tot E, daar zal ik nooit aan wennen. Heel raar zo'n rapport.
Maar ze waren (? leken) goed en dat hebben we zondag gevierd in Civic Park met ijsjes, wafels en frietjes.

Gisterenavond was dan de laatste uitstap in een lange reeks, met het kerstetentje van de Redbacks. Een typische Aussie barbecue (worst en brood) met wat slaatjes en brownies in een park. Het was nog best druk want er waren ook twee verjaardagsfeestjes aan de gang. Gelukkig waren er genoeg barbecues!

Nu vallen alle hobby's stil (behalve het zwemmen) tot eind januari. Zomervakantie!






1 opmerking: