woensdag 13 december 2023

afscheid lagere school

 Ons mannen zijn bezig aan hun laatste schoolweek voor de zomervakantie en gisteren had Benjamin zijn afstudeeravond. Hij is immers klaar met de lagere school!!

Hij is zijn carrière nog net in Belgenland gestart, met bijna drie maanden in het eerste leerjaar. Dan was het al richting Oz! Een jaar Inglefarm Primary School en dan vijf jaar Karrendi Primary School - daar komt nu een einde aan.

Vorige week heeft hij al twee dagen doorgebracht in het middelbaar ('gewenningsdagen') om al enkele leerkrachten te leren kennen en zijn nieuwe klasgenoten te ontmoeten. Hij is toen ook getest op zijn leesvaardigheden en als ze daar nu een punt van gaan maken, zijn ze niet goed wijs. Onze Benjamin doet niks anders dan lezen.

Gisteren was het dan groot afscheid met speeches van een hoop leerkrachten EN ook speeches van de leerlingen zelf - in variabele gradaties van zenuwachtigheid hebben ze dat allemaal goed gedaan.
Een certificaat, een officiële foto en dan nog een feestje! (geen ouders uitgenodigd)
Vorig jaar had de klas van Jonathan een feestje in de sporthal, maar de klas van Benjamin had andere plannen. Ze hadden een feest gevraagd (en gekregen) in de leerkrachtenkamer!! Heerlijk idee.

Weeral een afscheid van een tijdperk.






1 opmerking: