zondag 9 juli 2023

wintervakantie

 De wintervakantie is begonnen voor ons mannen!
En het is echt winter hier, met maxima rond de 15 graden en regen.

Ze hebben twee weken verlof en de eerste week moeten ze wel vier dagen naar de opvang, maar de tweede week kunnen ze thuis rondhangen.
De muzieklessen en theaterlessen stoppen, maar de zwemlessen blijven doorgaan.
Gisteren hadden Joachim en Benjamin hun 'halverwege het jaar'-show met de theatergroep. Joachim was heel erg zenuwachtig. De nacht voordien, om half vier 's nachts, moest hij nog iets bekijken in zijn papieren... Uiteindelijk heeft hij het heel goed gedaan. Hij kende al zijn tekst en wist ook wanneer hij iets moest zeggen, wat van veel kinderen niet gezegd kon worden. :-)

Benjamin en Joachim hadden ook een heel goed rapport mee naar huis!

Ik was vooral benieuwd naar het rapport van Jonathan, zijn eerste van de middelbare school, maar we hebben het nog niet. Het zou vrijdag online beschikbaar zijn, maar vrijdagnamiddag kregen we een SMS van de school "met onze excuses, maar het systeem is gecrasht"...!!
Ja, want het is natuurlijk totaaaaaal onvoorspelbaar wanneer alle leerkrachten iets moeten uploaden en alle ouders iets willen downloaden!!

De IT-dienst werkt niet in het weekend en dus weten we nog steeds van niks. Afwachten of ze morgen maandag werken, of dat ze misschien ook twee weken verlof nemen...!

Wij hebben al resultaten gezien van toetsen en opdrachten en we twijfelen er niet aan dat Jonathan op goede weg is, maar toch hadden we graag dat rapport gezien!
Gisteren zijn we gaan eten bij St Louis, een decadent dessertenrestaurant, om de harde inspanningen van de kinderen te vieren. Nu hopen we maar dat op Jonathan zijn rapport niet staat dat hij zijn kas eraan veegt! ;-)

Wordt vervolgd...!

1 opmerking:

  1. Proficiat aan Joachim en Benjamin voor hun schitterend rapport! Jonathan gaat het ook prima gedaan hebben! Tof dat jullie de mannen ( en jullie zelfgetrakteerd hebben! Dat zal wel leuk geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen