zondag 11 juni 2023

VR!

 Als een van ons mannen jarig is, mogen ze kiezen tussen een verjaardagsfeestje voor klasgenoten of een speciale uitstap met ons vijfjes.
Jonathan heeft morgen zijn verjaardag en daarom zijn we vandaag op uitstap geweest. Hij wilde graag VR spelen, virtual reality, en er was niet zoveel keuze, maar ik vond wel een bescheiden organisatie in Adelaide. We waren er veel te vroeg en alles was volgeboekt voor ons, dus gingen we eerst maar ergens een dessertje eten.

Toen we dan terugkwamen, was het meteen onze beurt!
Je krijgt eerst wat uitleg over de hand controllers en daarna krijg je een helm opgezet die vasthangt aan het plafond. Iedereen heeft zijn vierkant om in te spelen. Er is een hele resem spelletjes, maar het is natuurlijk uitzoeken wat er leuk is en hoe het werkt.
Mijn eerste keuze was iets met rollercoasters, wat een dwaas idee was, want ik werd er acuut zeeziek van. Fruit neersabelen als een ninja was nog leuk, of vijandelijke ruimteschepen kapotschieten. Wouter bezocht plekjes in Vlaanderen met google earth en de kinderen hadden veel lol met een spel waarbij ze bepaalde beroepen moesten naspelen. Ze hebben zich goed geamuseerd!
Na een uur begon de helm door te wegen en was het wel weer genoeg geweest. :-)

Nadien gingen we ergens anders nog wat lekkers eten. Tenslotte ben je maar een keer per jaar ... net niet jarig.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten