zaterdag 10 juli 2021

game on

 Vrijdag zijn we nog naar Tunzafun geweest en daar hadden we... tons of fun!
Tunzafun is een grote gameroom en daar staat het vol arcades. Sommige kun je spelen gewoon voor je plezier en bij andere spellen kun je tickets verdienen. Met die tickets kun je dan later een prijs kiezen.

Na bepaalde duur was het budget natuurlijk bijna op en konden ze nog elk een spelletje uitkiezen. Benjamin koos een heel onnozel spel, je laat een bal naar beneden vallen en via een bord vol pinnen landt die dan in (of eerder naast) een van de potten om tickets te winnen. Benjamin ging ervoor en zijn bal kwam nergens terecht. Toch vijf tickets als troostprijs. Joachim wilde het ook per se proberen voor zijn laatste spel. En een paar seconden later zat zijn bal pardoes in de jackpot - 300 tickets!

Na al die spelletjes spelen kwam dan het zware werk, namelijk een speelgoedje kiezen. Gelukkig vonden we een hoop prullen die binnen ons ticketbudget pasten en waar iedereen blij mee was.
In de namiddag deden we iets dat ook elke vakantie op het programma staat en dat onmisbaar is voor een goede schoolvakantie, namelijk... niks.















1 opmerking: