woensdag 26 mei 2021

papierwerk

 Voorlopig is ons deel voor de aanvraag voor een permanent visum afgerond.
De migratieagent had nog een hele rits documenten aangevraagd en dat duurde even om in orde te krijgen. Vooral het document van de Australian Federal Police Check liet nogal op zich wachten (want dat komt per post... natuurlijk). Kudos aan de stad Turnhout want we konden veel elektronisch opvragen en het afschrift van onze trouwakte was er op 7 minuten. Zeven minuten!! En dan nog in vier talen, dus dat moest niet eens langs de vertaler. Een nieuw snelheidsrecord!
Een van de documenten was de laatste (Aussie) belastingsaangifte. Aangezien ik vorige week een nieuwe heb gehad, heb ik de moeite gedaan dat ook nog extra te uploaden, met het achterliggend idee "Jullie verdienen nogal wat aan mij dus daar mag wel een PR tegenover staan...!"

Verder was het nog heel veel zwoegen op de ellenlange vragenlijst. Dat duurt echt gewoon een uur om alle antwoorden na te lezen en dan nog eens een uur om enkele missende details op te zoeken.

Ons deel is nu ingeleverd en nu is het wachten op de documenten die vanuit het werk moeten komen. Ik zal onze manager dus moeten gaan stalken. 😎

Geen opmerkingen:

Een reactie posten