vrijdag 26 februari 2021

festivaltijd!


Afgelopen zondag zijn we een dagje naar The Fringe geweest!
Een jaarlijks festival in Adelaide met theater, dans, muziek, circus en zo meer dat ongeveer een maand duurt. Ik heb me lang zitten afvragen of het wel door zou gaan omdat het toch een meerdaags massa-evenement is, maar de organisatie had wel groen licht gekregen.
Er waren wel overal minder zitjes beschikbaar in de tenten (bij de aankoop van tickets werd vriendelijk voorgesteld ook een 'leeg zitje' te kopen om de artiesten te steunen) en om de vijf meter moest je een QR code scannen voor de covid tracing. Dit werd door potige bewakingslui gecontroleerd.
Meestal zijn er ook heel wat kleinere shows in een tipitentje die je ad hoc voor een paar dollar kunt gaan kijken, maar die waren er dit jaar niet. Internationale artiesten ontbraken, maar verder verliep alles redelijk normaal. Er waren nog steeds meer dan genoeg shows, talloze eettentjes en enkele kermisattracties.






Ons mannen hebben zich geamuseerd op een paar attracties - voor 'eendjes vissen' zijn ze wel te groot, wat ze nu doen is 'zombies schieten'.











We hebben ook een kraampje ontdekt met lekkere desserts. Je koopt er niet gewoon een ijsje, maar een ijsje met een marshmallow op. Of een donut.





Daarna zijn we naar de show 'Don't mess with the dummies' gaan kijken. Er is achteraf gevraagd om online reclame te maken als je de show goed vond, dus bij deze, haha, allen daarheen!
Het was een show met acrobatiek en slapstick humor op kindermaat. Ons mannen hebben veel plezier gehad (maar wij ook hoor). De artiesten waren 3 vrouwen en dat was ook wel een leuke afwisseling vond ik.




We hebben een leuke dag gehad!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten