zondag 27 september 2020

op trot!

 Vakantie!!!

Term 3 zit erop en dus hebben de mannen (en wij allen) twee weken verlof! 
Tijden en tijden geleden hadden we al een motorhome geboekt voor deze twee weken, oorspronkelijk voor een trip van Darwin naar Adelaide. Met het sluiten van de binnengrenzen hadden we uiteindelijk op zeker gespeeld en de boeking veranderd voor een pick up in Adelaide en een drop off in Adelaide. We gaan dus rondtrekken hier in South Australia!

SA is groot genoeg. Ik heb het eens nagekeken en het is ongeveer de oppervlakte van Belgique, Frankrijk en Duitsland gecombineerd. Genoeg oppervlakte om in rond te toeren dus!

Morgen zijn we weg! Eerste stop is in de Riverland terug naar Berri (op algemeen verzoek van Joachim), de dagen daarna rijden we noordwaards naar de Flinders Ranges en daar blijven we dan een paar dagen. Dan gaan we via Port Augusta naar het zuiden naar Innes National Park. Tenslotte via Port Wakefield terug naar Adelaide. Google maps is your friend.

Blogjes volgen natuurlijk, maar ze online krijgen wordt misschien een ander paar mouwen.

To be continued! :-)

1 opmerking:

  1. als je hier en daar een geocache meepikt kom je misschien wel op plaatsen waar de modale toerist nooit komt maar dikwijls wel de moeite waard om te bezoeken.

    hugo

    BeantwoordenVerwijderen