maandag 28 september 2020

groetjes uit Berri

 Vandaag zijn Benjamin en ik 's morgens de motorhome gaan ophalen. Met de bus! Waarom ook niet?
Om een of andere reden reden er geen treinen richting Stad en dus werden het twee bussen. We geraakten zonder zorgen ter plaatsen, kregen heel snel de motorhome mee ("Hebben jullie al eens met een motorhome gereden?" - "Jep." - "Ok, dan zet ik hem vooraan en kunnen jullie vertrekken.") en reden met het ding naar huis.
Daar hebben we de hele motorhome vol spullen gegooid en reden we naar onze eerste bestemming: Berri.

We hebben al een paar merken van motorhome gehad, maar deze vakantie hebben we een Apollo en dat is de eerste keer. Het was dus toch een beetje uitvogelen hoe we de bedden moesten maken, de zonwering uitklappen, de lichten aan/uit krijgen.... Sommige dingen zijn beter (erg veel kastruimte), sommige dingen zijn lastiger (geen achteruitkijkspiegel).
Een beetje avontuur is natuulijk altijd leuk. :-)

Wat eten betreft, hebben we vandaag heel lui gedaan. We hebben 's middags broodjes gehaald bij een bakker (echt in zo'n typisch dorp: een snelweg, twee straten, drie winkeltjes, een handvol huizen en dat was het wel weer) en 's avonds zijn we hier in Berri gaan eten.

In de namiddag hebben de kinderen hier nog op de camping gespeeld. Er staat hier een reuzenschaakbord en Wouter en Joachim hebben een combi schaken/dammen/vrij spel gespeeld. Jonathan heeft veel tijd op het springkussen gespendeerd en Benjamin zat vooral met zijn neus in een boek. Echt vakantie dus.
Het is best druk op de camping maar naar het schijnt is er ook iets te doen, een of ander tennistoernooi.

Morgen rijden we helemaal niet zo ver, maar gaan we wel iets leuks doen (hopelijk), namelijk een boottochtje op de Murray!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten