zaterdag 18 april 2020

rustig dagje

Vandaag was het een frisse dag met veel gemiezer. In de voormiddag zijn we binnen gebleven en hebben we onder meer gepuzzeld. Ons jongens hadden ergens in een kast nog een puzzel van 500 stukjes gevonden (er blijft hier maar speelgoed uit de kasten komen!) en die hebben we dan samen gemaakt.
Het was een soort van 3D-foto van dolfijnen in de zee, dus op den duur dansten de blauwgrijze stukjes wel voor je ogen.

We hebben hier een tuintje, maar er is niet echt ruimte om er te spelen. Er staan meerdere bomen en er ligt tuinrommel en er staat ook een gigantisch hoge rare plant. Ik zal daar eens een foto van trekken, want het is iets bizars.
Soit, er is niet echt veel plaats om buiten te spelen dus wandelden we vanmiddag naar een parkje om de hoek gewapend met twee ballen en een frisbee. Er was opnieuw wat miezer, maar geen grote drama's.
Er waren rotsen om op te klimmen (niet echt om op te klimmen - maar voor kinderen zijn alle rotsen om op te klimmen) en dat resulteerde natuurlijk in een hoop schaafwondes. Benjamin presteerde het om half de weg naar huis te hinkelen, ook al was er soms twijfel over welk been er gewond was. ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten