donderdag 20 juni 2019

klick!

Een gemeen Aussie virus heeft de weg naar ons thuis gevonden en iedereen heeft hier al uitgeteld en/of koortsig in de zetel gehangen, behalve Wouter - maar dat is natuurlijk maar een kwestie van tijd!
De jongens hebben voor het eerst in lange tijd schooldagen gemist door ziekte. Maandag was Jonathan de eerste die onderuit ging en daarmee miste hij dan gelijk de klasfoto. :(

Klasfoto's zijn hier wel heel anders dan Belgische klasfoto's. Hier worden individuele foto's getrokken - zoals een pasfoto - en daarmee wordt dan een soort collage van de hele klas gemaakt. Je kan bij de fotograaf dan verschillende fotopakketten bestellen met meer of minder van die pasfoto's in alle soorten kleuren en maten en een collage van de klas zit er voor dezelfde prijs ook een keer bij.
Vorig jaar op de klasfoto waren er welgeteld drie blanke kindjes - waarvan twee uit het apenland, haha! Ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat zijn!

Jonathan had de fotograaf dus gemist, maar omdat het toch individuele foto's zouden zijn, hoopten we dat er nog ergens een inhaalbeweging mogelijk was.
Op dinsdag en woensdag was geen enkel van ons aapjes in staat naar school te gaan, maar vandaag, donderdag, was Jonathan terug fit genoeg. Wouter ging bij het secretariaat eens horen hoe dat zat met de fotograaf en kijk eens aan, de mens was er vandaag terug voor foto's omdat er maandag zoveel zieken waren!! :-D

Nu zijn ze toch allebei mooi voor de lens geweest en zijn wij in blijde verwachting van de pasfoto-klasfoto-collage van dit jaar!

(en we krijgen het virus hier wel weer gauw buiten)




1 opmerking:

  1. Katrin De Buser21 juni 2019 om 19:26

    Eindelijk nog eens tijd om met Bram wat te lezen en foto's te kijken. We hebben nog gezongen voor Jonathan, dan is Bram in zijn nopjes. Hopelijk zijn jullie snel weer beter. Hier gaat alles prima. En nu bij jullue de winter gaat beginnen, gaan wij een eerste hittegolf tegemoet!!

    BeantwoordenVerwijderen