zondag 30 juni 2019

het land is weeral behoed van de ondergang

"Zullen we de slingers van Jonathan zijn verjaardag weghalen of nog even laten hangen?" vroeg Wouter zich luidop af.
Tja, dat zijn van die Grote Levensvragen waarop het antwoord niet eenduidig is. De slingers van mijn verjaardag blijven gewoon hangen tot die van Wouter 15 dagen later, maar voor de andere verjaardagen blijft het een open vraag.
Uiteindelijk besloten we de slingers te laten hangen tot Jonathan al zijn cadeautjes had ontvangen. Er was nog een klein pakje onderweg en een groot pak.
Het kleine pak arriveerde al gauw, maar het grote pak bleef weg.
Drie weken. Vier weken. Vijf weken. Nu begon het toch lang te duren.

Er ontstond een lichte paniek bij de afzenders die al hun cadeautjes samen in dat grote pak hadden gestoken en vooral toen bleek dat het trackingsnummer geen enkele informatie gaf. Het pak leek van de aardbodem verdwenen.

"Zat er soms iets bijzonders in? In wat voor doos zit alles?"
"Gewoon. Allemaal cadeautjes samen in een oude bananendoos."

Toen we hoorden dat het een oude bananendoos was, begonnen Wouter en ik al te vrezen voor problemen bij de douane, en inderdaad. Zoveel weken later is het pak helemaal teruggestuurd en het heeft nu een mooie sticker van de Aussie douane. Fruitdozen komen er niet in.

Het land is weeral behoed van een ondergang en de slingers zullen nog even blijven hangen.



2 opmerkingen:

  1. En die sturen die doos gewoon terug? Wie weet zaten daar ondertussen vieze Australische spinnen in? België in de verdoemenis geholpen...

    BeantwoordenVerwijderen