dinsdag 9 april 2019

integratie in volle gang

Aha, we kunnen weer heel trots zijn.
- Joachim is maandag weer naar kindie gegaan en toen ik hem kwam ophalen, wist een van de juffen blij te vertellen dat hij dus nog steeds volop Engels praat. Hoera!
Zijn eerste gemixte zin is trouwens ook een feit. In volle discussie met de papa riep hij uit: "Because ik het zeg!!" Haha!
- We hadden oudercontact van Jonathan en Benjamin en hoewel ze een jaar geleden nog nauwelijks Engels spraken, kunnen ze nu dus vlot mee in een gewone klas! Lezen, schrijven, rekenen - geen problemen. Vriendjes maken - geen problemen. Hoera!



En ik was nog iets onnozels vergeten te vertellen van onze vakantie in la Belgique.

Ik heb dat al wel eens vermeld, maar als je hier bij de Aussies uit eten gaat, moet je dus zelf je bestelling doorgeven en ineens betalen aan de toog. De eerste keer dat wij hier eens een pizza gingen eten, zaten we vrij lang voor niks te wachten aan tafel!
Twee weken terug gingen we in de binnenspeeltuin van Turnhout een hapje eten. Wouter memoriseert wat iedereen wil en gaat dus met zijn bankkaart naar de toog. Daar wordt hij vervolgens weggestuurd: "Wij komen wel aan tafel, hoor, meneer!"
Ongeduldige en onbeleefde buitenlanders, haha!!



1 opmerking: