dinsdag 22 januari 2019

herstellingswerken

Vanmorgen deden we nog eens op ons duizendste gemakje met als gevolg dat we een half uur te laat van de camping reden. Tsssss.... hopelijk had niemand het gezien!

Zonder spiegel en dus met de nodige stress reden we naar Christchurch. De ellelange wachttijd van Auckland in gedachte bereidden we ons voor op het ergste. Het was hier inderdaad ook heel erg hectisch met aankomende mensen en vertrekkende mensen en dan nog wij met onze mankementen. Het duurde even voor alle papieren waren ingevuld (mijn allereerste 'aanrijdings'formulier, waaw) en daarna was het maar wachten en wachten.
Uiteindelijk viel het nog mee, want net toen we besloten wat te gaan wandelen op zoek naar middageten, waren ze er terug met onze sleutel.
Spiegel er terug aan, lijm in het sterretje van de voorruit, een schuif hersteld die altijd open vloog en al de handdoeken en bedlinnen vervangen. Whoehoe!

Met goede moed reden we de stad zelf binnen want we wilden de botanische tuin graag bezoeken. Nu dat bleek weeral niet zo eenvoudig met ons lange, logge ding want je kunt dat dus echt nergens parkeren. Uiteindelijk vonden we een mooie plaats voor de prijs van een brood en een fles limonade (van de supermarkt).
We hadden niet zoveel tijd meer over, dus we zagen maar een heel klein stukje van de botanische tuin. Het was wel een mooi stukje, dat moet gezegd, en we hebben er ook lekker gegeten.

Dan maar doorrijden en deze nacht gaan we nog eens wild kamperen hier bij een mooi plekje aan Lake Tekapo. Het is niet 100procent wild want er staat hier een wc-blok, wat Benjamin tegenviel, omdat ik gezegd had dat er helemaal niks zou zijn.
Hier vlakbij kampeert een jongeman die achterin zijn wagen (stationcar) een bed heeft gemaakt wat de jongens heel erg cool vinden.
Het was vandaag een stralend zonnige dag dus hopen wij op een mooie sterrenhemel!!!


3 opmerkingen:

  1. De jongens zullen een daktent ook wel cool vinden. Hopelijk de Milky Way en het Zuiderkruis weer kunnen zien.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De maan, die nog bijna vol was, heeft het helemaal verpest :(.
      In de verte was er al vroeg een licht in de verte te zien, eerst dachten we dat het een stad was, maar dat was dus nog de supermaan.

      Verwijderen
  2. Toch jammer dat er aan de maan niet zo'n trekkoordje zit dat je hem uit kan doen �� Maar ook de maan kan geweldig mooi zijn.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen