zondag 19 augustus 2018

visite (3)

Zondag werd het een tuinendag!

De Botanical Gardens van Adelaide bestaan uit drie tuinen. De eerste - die van het centrum - had ons bezoek al bezocht.Wij brachten hen dus naar een andere tuin, deze van Mount Lofty.
Het was even afwachten hoe de tuin in de 'winter' zou zijn, maar we hadden zeker niet te klagen. Er was meer dan genoeg groen, bloemen en bloesem.
We hadden een beetje gemiezer, maar verder viel ook het weer heel goed mee.

 










Na al het gewandel waren alle benen wel moe, maar we hadden nog wat tijd over en dus besloten we eventueel naar de derde tuin te rijden, deze van Wittunga. We waren hier zelf ook nog niet geweest, dus deden we snel wat research en toen het landschap toch vrij vlak leek, reden we verder.
Ook deze tuin bleek helemaal de moeite.

 







Na een etentje zondagavond was het dan tijd om de auto weer om te ruilen voor ons eigen exemplaartje en zat de 'vakantie' samen er bijna op.
Maandagavond aten we nog gezellig met z'n allen - afhaalchinees. Ik weet niet of het logisch is om Chinees te eten op een laatste avond in Australia, maar het was in ieder geval lekker.

Dinsdag was dan iedereen vroeg uit te veren om ons bezoek uit te wuiven. Omdat moeke, tante Veerle en nonkel Jan eerst een binnenlandse vlucht hadden terug naar Sydney konden we opnieuw helemaal mee tot aan de gate.
Nu waren wij niet de enigen die daar stonden om afscheid te nemen. We hadden zicht op de startbaan en er waren nog een paar mensen die bleven hangen tot we het vliegtuig effectief de lucht in zagen gaan.

We bleven een beetje achter met een kater en post-vakantie-blues - ook al hadden we helemaal geen echte vakantie gehad. Er zat niks anders op dan dit weekend dan maar geld uit te geven en onze volgende vakantie te boeken. :-D



Josee, Jan en Veerle, nogmaals dikke merci om te komen!!
Aan al de rest zou ik zeggen: jullie zijn welkom! Het is amper 23 uur vliegen, kom gerust langs! :-D




2 opmerkingen:

  1. Super leuke gezamenlijke foto.
    Afscheid nemen is nooit leuk. Waar gaat jullie volgende reis naar toe?
    Ben druk aan het sparen. Eerst naar Kaapstad en dan misschien nog eens down under. Wie weet.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen