maandag 26 februari 2018

stukken

We hebben al stukken!
Nope, niet aan de auto, maar aan Jonathan zijn tanden.

De jongens hadden vandaag een pedagogische studiedag en dat was al zeer tegen de zin van Jonathan die liever naar school was gegaan (misschien had hij een voorgevoel). Wouter wilde er echter een leuke dag van maken en zou met de jongens naar de speeltuin van St Kilda gaan en er gaan picknicken.

Halverwege de voormiddag kreeg ik telefoon dat Jonathan ergens tegenaan gelopen was en dat zijn twee bovenste snijtanden aan stukken lagen.

Het zag er inderdaad redelijk dramatisch uit. Er was niet zomaar een hoekje af, maar de tanden waren quasi gehalveerd en het was natuurlijk ook erg pijnlijk.
De tandarts bellen dan maar en Jonathan kon er in de namiddag nog terecht. Volgens de tandarts waren de zenuwen gelukkig niet geraakt en ze heeft de tanden ook best mooi kunnen herstellen. Oef!
Nu staat Jonathan op een dieet van zachte, niet te warme en niet te koude dingen. Dat worden dus boterhammetjes zonder korst met choco en heel veel puddinkjes. :-)

Nu zullen we ook kunnen testen of we inderdaad zo goed verzekerd zijn als we hoopten!

En we kwamen dan thuis na heel deze rimram en juist als ik Joachim uit de auto wil halen, besluit zijn maag zich om te keren en kotst dat kind dus heel de achterbank onder.
Echt ziek bleek hij niet te zijn, want een uur later at hij gewoon zijn avondeten. Het was gewoon nog even nodig om de auto te dopen. :-D

1 opmerking:

  1. Succes met de schoonmaak.
    Naar school gaan is misschien tochveiliger. ��
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen