zondag 25 februari 2018

brandweerlui op de fringe

Vandaag zijn we nog eens terug naar 't stad geweest voor het Adelaide Fringe Festival (er is maar een stad in South Australia en dat is Adelaide en dus is dat DE stad - het staat zo trouwens ook op de wegwijzers, gewoon 'city').

We hadden online een aantal shows gevonden die misschien wel leuk waren voor de kinderen en uiteindelijk kozen we er een met acrobatiek en brandweermannen. Kon niet fout gaan.

De show was pas om 3u, maar we gingen 's middags al op pad om zo wat festivalsfeer mee te pikken. Een van Adelaides parken was omgetoverd tot festivalterrein vol grote tenten voor grote shows, kleine tenten voor kleine shows, etenskraampjes en tussendoor nog entertainment voor de kinderen.
We dachten alles wel gauw gezien te hebben, staken de grote baan over en in een aansluitend park was er nog veel meer te zien! Daar stonden zelfs kermisattracties zoals botsauto's, een reuzenrad, draaimolen en nog wat spectaculaire over-de-kop-dingen.
De aankleding van de parken was trouwens ook heel leuk gedaan. Het was duidelijk dat de festivalstaat z'n eer hoog moet houden!

Ik had eigenlijk meer foto's moeten trekken, maar ik had het te druk met rond te kijken.



Tegen 3u gingen we dan naar de brandweermannenshow.
Een optreden van twee broers die circusacts deden en onzin verkochten, in een brandweerpak. Ik heb er zelf wel van genoten en Jonathan en Benjamin vonden het ook heel fijn. Voor sommige humor heb je geen taal nodig en andere dingen waren gewoon al spectaculair genoeg om te kijken. Joachim zijn aandachtspanne was te kort.
Het was in ieder geval de moeite en een fijne dag weeral!



2 opmerkingen:

  1. Ik dacht dat het een post over enge bosbranden zou zijn. Blij dat jullie het fijn hadden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weeral genieten.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen