vrijdag 29 december 2023

kerstweekend

 We hebben een gezellig kerstweekend gehad!
Het weer was slecht, echt heel slecht. Amper 21 graden en regen, wat zowat 15 graden kouder is dan normaal. We mogen nog niet eens klagen, want aan de Oostkust hebben ze zware stormen gehad. In Victoria hadden ze lokaal flinke hagel en dat leverde dan bijzondere foto's op: een witte kerst in Oz!

Normaal gaan we naar het strand met kerst, maar dat hebben we op zaterdag gedaan toen het weer nog zonnig was. Zondag zijn we naar de speeltuin hier vlakbij geweest en maandag hebben we samen spelletjes gespeeld op de Xbox. Natuurlijk was de kerstman intussen ook geweest. :-)

Dinsdag hebben we een flinke wandeling gedaan!
We zijn naar Henley Beach gereden, namen daar de bus naar 't stad en dan zijn we helemaal terug gewandeld langs de Torrens River. Dat is de rivier die doorheen Adelaide stroomt. Een mooie 11.5km hebben we zo gewandeld helemaal tot aan de monding in de oceaan.
Het was fijn wandelen, altijd in het groen. Toch wel bijzonder als je weet dat het eigenlijk stikdruk is daar. Er was een breed fietspad, maar ook vaak zanderige wandelwegen. We kwamen meerdere speeltuinen tegen onderweg en natuurlijk lagen er meer dan genoeg caches om te vinden!

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten