dinsdag 26 september 2023

nog meer belgieavonturen

 Ik had nooit gedacht dat ik kinderen zou hebben die niet naar de Efteling wilden gaan, maar het leven loopt soms raar. Ons mannen kennen de Belgische pretparken niet, dus toen we vertelden dat we een dag naar de Efteling zouden gaan met de familie, kreeg ik lege blikken, een totaal gebrek aan interesse en een vage "Kun je daar lekker eten?"
Ze werden van te voren gebriefd door hun nichtje en neefje en daarna waren ze toch matig enthousiast.

Uiteindelijk hadden ze een geweldige dag, gelukkig!

Verder hebben we de voorbije dagen nog meer familiebezoekjes afgelegd, een escaperoom gedaan, een barbecue gehouden, naar Cirque du Soleil geweest (zo indrukwekkend!) en vandaag nog gaan geocachen.
Het programma staat hier propvol leuke dingen. :-)
Culinaire geneugten genoeg ook! Belgische chocolade, gehakt met kriekjes of stoofvlees met frietjes. We halen ons hart hier op!!

We deden vandaag een multicache en een van de opdrachten was een dier te zoeken, hiervan de eerste letter te nemen en uit te tellen waar die in het alfabet zat. Het dier bleek een koe te zijn, dus we hadden het cijfer 11. Joachim riep uit dat het niet waar was, het was duidelijk de 3e letter... in het Engels had hij gelijk gehad! :-)



Jonathan wilde deze foto voor zijn vrienden om te laten zien 'hoe oud alles hier was'.
(stadhuis van Herentals)


Als dit nu geen Belgische foto is...!!


Vanuit de pagode!


Barbecue!
Wij hebben hier echt zo'n chance met het weer. :-)


Caches zoeken...


... en vinden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten