maandag 30 maart 2020

Joachim vijf!

Onze Joachim wordt vandaag vijf!

En zoals Wouter terecht opmerkte, is het zijn eerste verjaardag in ons huisje in South Australia. Twee jaar geleden zaten we in Sydney en een jaar geleden in la Belgique. Nu is het maar een eenvoudige dag thuis. :-)

Het was zelfs een schooldag, ocharm, haha. Nu had Joachim een vracht mini cupcakes mee (gewoon van de supermarkt) om te trakteren en hij wist 's avonds te zeggen dat ze 2x voor hem gezongen hadden. Een keer gewoon in de klas en ook nog eens tijdens de les Duits. Dus happy birthday in het Duits, ik weet eigenlijk helemaal niet hoe dat gaat, maar hij had het zelf leuk gevonden.

Joachim was al weken aan het zeggen dat hij 'regenboogpopcorn' wilde eten want dat hij had hij een keer in de supermarkt zien liggen. Nu leek dit even een onmogelijke wens te worden omdat popcorn kennelijk iets is dat je moet hamsteren, maar het was net op tijd terug beschikbaar.

Na school zijn we dan samen taart gaan kiezen en na rijp beraad werd het een regenboogtaart!
Het is dat we geen feestje geven, maar dat was anders dus regenboogthema geweest.









3 opmerkingen:

  1. Perfect verjaardagsthema :D Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een late gelukkige verjaardag aan Joachim !!Jullie hebben dan wel thuis gefeest, maar het ziet er wel ECHT FEEST uit hoor: met kaarsjes, regenboogpopcorn :echt tof!
    Zeg Wouter, op sommige foto's ( vooral de voorlaatste ) lijkt Joachim erg veel op jou vroeger : mooi om zien! En...opp de foto bij de taart lijkt hij meer op Nele... Samengevat : een knappe mélange (ik vind niet direct een gepaster, mooier woord om duidelijk te maken wat ik bedoel)
    Ook groetjes aan de andere boys en aan jullie natuurlijk !
    Tot een volgende "blog"keer !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd. Een heel mooi thema. 5 jaar alweer. De tijd vliegt.
    Grtjes Liana

    BeantwoordenVerwijderen