zaterdag 23 december 2017

chillen on the beach

Omdat eergisteren en gisteren hele saaie grote-mensen-praten-dagen waren, hebben we er vandaag een kindvriendelijke vakantiedag van gemaakt. :-)
Toegegeven, in de voormiddag hebben we hier de winkelstraat afgewandeld omdat Wouter shorts nodig had (hij had enkel lange broeken ingepakt...), maar we hebben ook strandspeelgoed gekocht. 's Middags aten we hotdogs en in de namiddag gingen we naar het strand!

We wonen momenteel in Glenelg en dat is een van dé stranden van Adelaide. Zo'n mooie zaterdag in een verlengd weekend had ik een erg druk strand verwacht, maar er was niks van aan. In vergelijking met de drukte in de winkeltjes en op de terrasjes was er geen kat op het strand.

Het was er heerlijk ontspannen met een fris windje en lekker warm oceaanwater - van de Indische Oceaan als ik me niet vergis.

Nu bleek uiteindelijk dat we een strandspeelgoedboot in ons huisje vergeten waren, dus zullen we morgen opnieuw naar het strand moeten gaan zodat de kinderen ook met die boot kunnen spelen. Wat een pech zeg. :-D












2 opmerkingen:

  1. Heerlijk. Om jaloers te worden. Vervelend om weer terug naar het strand te moeten.
    Geniet ervan.
    Liana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een zaligheid op dat strand,
    het leuk om heel jullie avontuur te lezen. Hopelijk blijft alles vlot verlopen en vind je snel je eigen stek. Geniet maar verderop dat strand

    BeantwoordenVerwijderen